divendres, 28 d’agost del 2015

Bosses, bosses i més bosses!

Hola, família!

Fa una eternitat que no publico res, però és que el final de curs va ser una miiiiiiica difícil i esgotador.

En fi, que avui torno a treure el cap per aquí per a publicar una nova dèria que m'ha agafat quasi tan intensament com l'scrap: la confecció de bosses.

Fa cosa d'un parell d'anys que a casa tenim màquina de cosir (un model molt senzillet però que acompleix la seva funció a la perfecció) i que el meu marit, que és tot un manetes amb qualsevol tècnica que se li presenti, em fabrica, a l'inici de cada curs, una bossa per a portar-hi tots els meus estris de l'escola.

Total, que a força de veure com les feia i enamorar-me de totes i cadascuna d'elles, aquest estiu m'he decidit tirar-me a la piscina i accedir, ara sí, a que em faci de mestre i m'ensenyi a fer-me jo mateixa la bossa d'aquest curs.

I m'he emocionat TANT, que enlloc de una, n'he fet tres, si bé una és per a regalar-la a una molt bona companya de feina.

En fi, que aquí teniu les meves tres "creacions". Espero que us agradin!



 

3 comentaris:

  1. Ualaaaaaaaaaaa, el teu marit és un crac i tu alumna de primera categoria!!! m'encantennnnnnnnnnnnnn, però la primera, guau, és brutal, m'encanta tan colorinxi i segur que deu anar de conya per carretejar exàmens amunt i avall :). Fem un intercanvi samarreta per bossa? jajajaja. Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oix! Gràcies, maca! La primera és la que agrada més a tothom. I sí, aguanten tots els exàmens que vulguis (porten folre )!
      Si ho dius seriosament, m'hi apunto, intercanvi samarreta per bossa!

      Elimina
    2. Oi tant!!! Escriu-me a bocinsdepaper@gmail.com i ens posem d'acord!!! Petonets

      Elimina